"Kathleen is an amazing, efficient, and competent Graphic Designer. She is our go-to person regarding all marketing materials for pharmaceutics and medical devices. The work that she has helped us with includes roll-ups, brochures for patients (new branding), and invitations. In addition, her flexibility extends to materials produced in Swedish, Norwegian, Danish and Finnish!

She is committed and goes above and beyond! She is speedy without compromising quality, and is very clear in her communication.

I highly recommed Kathleen Henriksson for the quality in her work and her keen eye!"
Jacqueline Kartberg
Scientific Key Account Specialist
Merete Forssberg Madshus
Marketing and Sales
Manager at Livio
(formerly IVF Sverige AB)
L1_Livio_RGB_DarkBlue.jpg
"Jag har haft den stora turen och glädjen att få anlita Kathleen som AD/formgivare till alla våra trycksaker, annonser och vårt digitala material under de senaste åren.
 
Jag vill gärna rekommendera Kathleen för hennes otroliga snabbhet, flexibilitet och stabila leverans av hög kvalité. Kathleen är erfaren och kunnig inom alla områden där vi behövt stöd och hjälp och trots ofta bristande originalunderlag gör hon alltid underverk med materialet.
 
Kathleen har även tagit fram många väldigt fina original till oss där hon verkligen visat prov på sin starka känsla för form och färg. Kathleen har varit min räddare i nöden då hon nästan alltid (förlåt Kathleen) får uppdrag på kort varsel, och aldrig har jag varit med om att hon inte kunnat hjälpa mig eller lösa situationen.
 
Jag är så tacksam över att ha förmånen att få arbeta med Kathleen och vill varmt rekommendera henne för andra uppdrag."
Camilla Oderling
Marketing Manager, Nordic
Stabenfeldt AB
Stabenfeldt.png
"Jag kan varmt rekommendera Kathleen Henriksson i rollen som AD/Grafisk designer i samband med hennes projekt för Stabenfeldt AB.
 
Kathleen har ufört väldigt fint designade reklamkampanjer, både avseende print och digitalt material, för Stabenfeldts barnklubbar.
 
Kathleen är väldigt kompetent, effektiv och lojal i sin roll och lyssnar lyhört på våra önskemål som kund. Kathleen har även en bra förmåga att jobba med många olika detaljer samtidigt och är en noggrann utförare.
 
Mina bästa rekommendationer till Kathleen!"
Maria Brynolf
Category Manager
at Tidsam AB
tidsam_logo.jpg
"Kathleen är snabb, kreativ och levererar alltid över förväntan.
Jag kan verkligen rekommendera henne!"
Jesper Edlund
Marketing Director at Tidsam AB/Interpress Norge AS
tidsam_logo.jpg
"Vi arbetar med Kathleen sedan några år tillbaka och väljer att lägga allt mer av våra trycksaksproduktioner hos henne.
Allt från att formge från grunden till att göra original av enklare trycksaker.
 
Kathleen arbetar alltid snabbt och är mycket mån om att hålla oss uppdaterade på när leveranser kan ske. Vi upplever en stor lyhördhet för våra önskemål och alltid en mycket positiv dialog.
 
Och viktigast av allt; kvaliteten på arbetet lever alltid upp till våra förväntningar!"
Malin Sällgren
Brand Manager på
Aller Media AB
Aller media.jpg
"Kathleen är en kreativ person som tar ett stort ansvar i det löpande arbetet, och hon sköter det på ett professionellt sätt. Allt från idéstadie till färdig leverans. Tidplaner håller hon och är bra på löpande avstämningar under projektens gång.
 
Det är alltid roligt att samarbeta med Kathleen."
Roses (Elofsson)
Åkesson
Marketing Communicator
"Kathleen är en mycket glad och positiv person som mantlar stora som små projekt med precision och detaljrikedom. Kathleen har lätt för att ta upp det grafiska språket för olika behov och utformar med noggrannhet och exakthet.
 
Det är oerhört roligt att arbeta med Kathleen, som är snabb och rak och utan krusiduller. Det bästa med Kathleen är att hon alltid anstränger sig det där lilla extra för att få nöjd beställare!
 
Mina varmaste rekommendationer till Kathleen."

info@kathleen.se | +46 704261777 | Skype: kathleenh66

Örsholmsgången 2 B, 217 42 Malmö


Vi finns även i Södra Björstorp
Frithiofs väg 24, 273 55 Brösarp

© 2020 by Kathleen Graphic Design

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln